NY PRIS
Åbent hus: Tirsdag 16/8 16:00-17:00
Lindholmvej 19, 6710 Esbjerg V
Villa

VELINDRETTET OG LYS 1-PLANS VILLA I SKØNNE FOVRFELD!

Velindrettet, velbeliggende og velholdt 1-plans villa i Fovrfeld!

Flyt ind i denne fine 1-plans villa i skønne omgivelser, et perfekt sted at starte tilværelsen som børnefamilie. Fovrfeld er et klassisk parcelhuskvarter, særligt attraktivt for børnefamilier, med rolige boligveje og i tæt forbindelse til Esbjergs naturområder både skov og strand, ligeledes har man fra huset på Lindholmvej skole, indkøb, sport m.m. i kort afstand. 

Huset fremstår pænt med en flot sten med fint spil i, sælger har fået hele ejendommen fuget om i 2018, som har været med til at give det udvendige et godt løft, ellers er ejendommen løbende vedligeholdt, hvor bl.a. tag er skiftet omkring 2004 og vinduer løbende, hvor halvdelen er fra 2018.  

Huset ligger godt på grunden og foran huset har man god plads til biler & cykler, ligeledes har den fine bøgehæk foran en god højde, som både skaber hygge og privathed. Haven er hyggelig og vender godt i forhold til solen, ligeledes er den lukket godt af og vender perfekt i forhold til alrum/stue, hvor man har direkte udgang til terrassen, så kan man holde øje med børnene der leger imens maden laves. 

Huset har 161 gode kvadratmeter, hvor man kan glæde sig til en god planløsning, her får man:

  • 5 gode værelser, hvor man ligeledes har mulighed for at lave separat børne, og forældreafdeling. 
  • 2 badeværelser, som begge er renoveret omkring 2006 og fremstår neutrale og tidsløse. 
  • Åbent køkken/alrum med spisestue i direkte forlængelse, her er der god plads til det store spisebord og man er sikret et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier, her får man lys ind hele dagen fra begge sider. Tv-stuen ligger i samme rum, men er separeret fra spisestuen med en halvmur, super fin løsning som deler rummet op og derved laver en god hyggekrog. 

Til huset er der carport, garage samt skur. 

Vi glæder os til, at tage jer med forbi!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

2.348.000 kr.
Lindholmvej 19, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 2.348.000 kr.
Udbetaling 120.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.464 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.111 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.017 kr.