Solgt
Lindegade 17, 6740 Bramming
Rækkehus

SOLGT PÅ 1 MÅNED!

I hjertet af Bramming finder man dette velrenoverede hjem. Her er alting løbende skiftet, så villaen i dag fremtræder nutidig og indbydende. Villaen gennemgik i 2006 en større modernisering, hvor både tag og tilbygningen blev lavet. Tilhørende villaen er der carport, samt gode udhusbygninger. Dertil en utrolig nem have og hyggelig terrasse.

Villaens entré er bindeleddet til stueplan og 1. sal. I stueplanen er det første man møder det imponerende køkken/alrum fra 2008. Her er der ingen kompromiser, så selv den kræsne køber vil behages. I naturlig og åben forbindelse hertil, finder man den møbleringsvenlige opholdsstue, som indbyder til mange hyggelige stunder.

Bryggerset fremtræder ligeledes i lyse materialer, og har masser af plads til de praktiske gøremål. Herfra finder man tilbygningen fra 2006, som består af et stort badeværelse og soveværelse.

Badeværelset har naturligvis gulvvarme, og fremtræder i tidløse materialer. I naturlig harmoni hertil, finder man villaens soveværelse, som giver alle forudsætninger for en god forældreafdeling.

1. salen er ideel som børneafdeling. Her er 2 gode værelser samt badeværelse. Badeværelset har god plads, og gør afdelingen perfekt for børn i alle aldre. Med andre ord får man her et hjem, med en moderne og god indretning, hvor familien kan deles mellem børn og voksne.

Villaens vinduer er ligeledes løbende skiftet. Her er man i gåafstand til alle byens faciliteter, der gør tilværelsen til en leg.

ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Lindegade 17, 6740 Bramming