NYHED
Lindegade 1, 6818 Årre
Villa

DEJLIG FAMILIEVILLA I HJERTET AF ÅRRE

ejendrøm har nu fornøjelsen af at præsentere denne skønne bolig for jer. Boligen er beliggende i Årre, herfra er man kun 10 minutter fra Esbjerg og Varde. Derudover byder Årre på et helt fantastisk lokalsamfund, hvor der bliver taget hånd om tingene. Ligeledes har du en lokal købmand, hvor du kan klare dagligdagens indkøb, et fritidscenter som byder på aktiviteter for alle aldre, naturrige områder som byder op til et utal af hyggelige gå-/cykelture. 

Boligen har en ideel indretning, hvor du finder minimal spildplads. Entréen er rummelig og med rig mulighed for tilsidesættelse af fodtøj, samt overtøj. Entréen fungere som bindeled mellem boligens øvrige rum. 

I forlængelse af entréen har du boligens bryggers, som byder på de bedste arbejdsbetingelser. I sammenhæng heraf træder du ud i garagen, hvilket betyder at du træder tørskoet ind, når bilen er parkeret. 
Badeværelset er lyst og tidløst. Ydermere byder stueetagen på et værelse og ikke mindst villaens "hjerte", som uden tvivl er det lækre køkken/alrum. Køkkenet er lyst og lækkert og i åben forbindelse med spisestuen/alrummet. 2 dejlige rum, der byder op til et hav af gode stunder med venner og familie. I åben forbindelse med spisestuen er der en helt fantastisk opholdsstue. 

På 1. salen finder du et dejligt soveværelse, samt walk-in closet. Fra soveværelset træder du ud på det der potentielt kunne blive byens flotteste tagterrasse. 

Tilhørende boligen, medfølger der en separat lejlighed, hvilket betyder at du kan sidde utrolig billigt i dit lån. Lejligheden byder på køkken, badeværelse, soveværelse og opholdsstue. Denne del kan også tilføjes til boligen, hvis dette findes nødvendigt. Her skal du blot nedlægge væggen mellem walk-in closet og lejlighedens soveværelse. 

Der er meget mere at fortælle om denne ejendom, men den skal opleves på egen hånd. Vi er klar til at byde jer indenfor!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.648.000 kr.
Lindegade 1, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.648.000 kr.
Udbetaling 25.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.930 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift -116 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift -91 kr.