Solgt
Lillekrog 4, 6731 Tjæreborg
Villa

SOLGT PÅ 30 DAGE!

Rolig og bynær beliggenhed!

Villaen er beliggende på Lillekrog, som er en enormt populær beliggenhed i Tjæreborg. Det som er fedt her er, at fra adressen skal børnene kun krydse én vej og ellers er der god og privat sti til klub, skole, sport, indkøb m.m. Så det bliver ikke nemmere i hverdagen. Dertil er man et stenkast fra legeplads og skov! Så her kommer man ikke til at kede sig. Tjæreborg er en god og rolig by hvor fællesskab og tryghed er nogle af nøgleordene, det kommer I til at mærke fra dag ét af. Tjæreborg har et godt foreningsliv, lokale arrangementer i byen, fitnesscenter, god brugs, 7 minutter i tog til Esbjerg og meget mere! 


God have med masser af sol og to terrasser! 

Haven er super fin og her kan solen fanges dagen lang. Fra det lækre alrum har man direkte udgang til sydvestvendt terrasse og til den anden side østvendt. Haven er nem at holde og mulighederne er mange med havens kroge. Udover haven, så har man også en fin garage/værksted, som er oplagt til diverse hobbyprojekter, reparationer af cykler m.m. 


Optimal og praktisk indretning til børnefamilien

Boligen byder på et godt bryggers med god plads til overtøj og sko. Herfra kommer direkte ind i husets bedste rum, nemlig det lækre og åbne alrum som fremstår i pæn og moderne stand.  Her mangler man ikke skabsplads og til de store familiearrangementer er pladsen heller ikke et problem. Herfra har man direkte indgang til sofastuen som man bliver ført ind i via. de charmerende franske døre, her er der lagt op til hygge. Herfra adgang til begge terrasser. Til sidst byder boligen på et fint badeværelse, gæstetoilet og 4 gode værelser, hvoraf det ene er perfekt som kontor/hobbyrum.

Vi glæder os til at tage jer med indenfor!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Lillekrog 4, 6731 Tjæreborg