NYHED
Lergravsvej 10, 6740 Bramming
Villa

ATTRAKTIV FAMILIEVILLA PÅ FANTASTISK ADRESSE

Hold på hat og briller! Velkommen til Lergravsvej nr. 10 – et utrolig velbeliggende hjem i en lukket lomme, med stisystemer, legepladser og grønne områder i nærheden. Området er i sær kendt for den populære Lergravssø, som man har let adgang til – et unikt området i Bramming, der vil behage enhver med hang til natur.

Villaen er bygget i gode materialer, og fremtræder i generel god stand. Tilhørende er der en nem og overkommelig have samt terrasse. Herfra kan solen nydes hele dagen. Ydermere er der carport med disponibelt rum, samt yderligere et stort udhus/værksted.

Indretningen er et kapitel for sig. Her er intet spildplads, hvor hjemmet byder på moderne rammer med en voksen- og børneafdeling. Fra villaens bagdør, bliver man ført ind i et lyst og tidløst bryggers med gulvvarme. Herfra finder man børneafdelingen, bestående af 2 store børneværelser med eget badeværelse. Badeværelset er flot moderniseret i 2017. Her er der naturligvis gulvvarme og bruseniche. 

Hjertet er det åbne køkken/alrum. Her er der ensidet taghældning, som giver et arkitektonisk pust til hjemmet. Køkkenet er lyst og med god skabsplads samt gulvvarme. Her har man frit udsyn til haven, samt det hyggelige opholdsstue, der er i åben forbindelse.

I god harmoni til køkken/alrummet, er der yderligere et godt værelse/kontor. Derudover er den oprindelige entré en ideel viktualierum eller opbevaringsrum – alt afhængig af behovet. Fra alrummet har man desuden direkte udgang til den skønne terrasse.

Forældreafdelingen består af et rummeligt soveværelse m. faste skabe. Dertil har man eget badeværelse, som ligeledes er pænt moderniseret i 2017. Her er der god plads til den moderne familie, så hjemmet kan opdeles og skabe plads til børn og voksne.

Dette hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.198.000 kr.
Lergravsvej 10, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.198.000 kr.
Udbetaling 110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.818 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.417 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.454 kr.