Solgt
Ledvænget 23, Skads, 6705 Esbjerg Ø
Villa

UNDER HANDEL – SOLGT PÅ 3 MÅNEDER!

Nu har ejendrøm fornøjelsen af, at udbyde denne store familievenlig villa til salg! Villaen er beliggende i det skønne og børnevenlige Skads, hvor du indenfor 1,5 km på cykelsti har en god skole. Man er i gåafstand til børnehave samt dagplejer. Skads er beliggende i et rigtig hyggeligt lokalsamfund, hvor man får de bedste forudsætninger for en god opvækst.

Derudover er du i kort afstand til motorvejen, så hvad enten du arbejder i Esbjerg, Bramming, Varde eller Kolding, kan du være der indenfor overkommelig tid.

Villaen er beliggende for enden af en lukket lomme og med en helt fantastisk udsigt. Tilhørende villaen er en god carport med tilhørende redskabsrum/værksted. Haven er hyggelig og byder på flere gode kroge hvor man kan nyde solen. 

Villaen byder på: hyggelig og indbydende entré, herfra er et fint gæstetoilet. Videre er et meget funktionelt og velholdt køkken med spiseplads. Hvis man har et ønske om at lave et stort og åbent køkken/alrum, så kunne det være en mulighed at vælte væggen ind til alrummet/stuen. Stuen er rummelig og møbleringsvenlig. Her er de store vinduespartier med til at skabe et fantastisk lysindfald og natur ind i rummet. Fra stuen er der udgang til en lækker terrasse. 

Ydermere er et praktisk og stort bryggers med plads til tøjvask og barnevogn. 

Villaens voksenafdeling byder på et fint soveværelse med faste skabe og med udgang til terrasse, samt et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 

1 salen byder på hele 3 værelser med mulighed for 4, et badeværelse med bruseniche samt et stort aktivitetsrum med udgang til svalegang. En helt perfekt børneafdeling hvor børnene kan udfolde sig og have kammerater på besøg. 

 Så søger du en familievenlig villa på hele 252 m2 som fremstår ekstremt velholdt? så er Ledvænget 23 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Ledvænget 23, Skads, 6705 Esbjerg Ø