NYHED
Langsigparken 18, 6740 Bramming
Villa

SKØN FAMILIEVILLA I LUKKET LOMME

Nu er der godt nyt til jer, der søger en skøn familievilla i et roligt område i Bramming. Villaen er beliggende i Langsigparken ved Grønningen. Det perfekte sted hvor forældre og småfolk, kan komme nemt og sikkert til legepladser, skole, fritidscenter og meget mere. Langsigparken 18 ligger i en lukket lomme, hvor trafikken er minimal, herfra er der stisystemer rundt til alle byens faciliteter. Ligeledes kan du på under 20 minutter være i henholdsvis Ribe og Esbjerg.

Villaen har en genial planløsning, hvor du har en fantastisk forældre- og børneafdeling. Børneafdelingen er bestående af 2 børneværelser, samt et lyst og godt badeværelse m. gulvvarme.

Fra børneafdelingen træder du ind i villaens "hjerte" som uden betænkning er det åbne og lækre køkken/alrum. Her finder du de absolut bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen skal klares eller samværet plejes. Køkkenet er fra 2016 og fremstår yderst præsentabelt.

I åben forbindelse heraf, finder du en rummelig og ikke mindst møbleringsvenlig opholdsstue. Her er plads til både sofaarrangement og ligeledes et godt gulvareal, enten hvor ungerne kan lege eller møbleres til loungeområde. I sammenhæng med opholdsstuen har du villaens sidste børneværelse, som også kan benyttes til kontor eller ekstra opmagasinering.

Voksenafdelingen er bestående af et rummeligt soveværelse m. faste skabe, samt endnu et lyst badeværelse med gulvvarme.

Sidst men ikke mindst byder villaen på et godt bryggers, hvor der både er plads til fodtøj, overtøj, vaskesøjle og en fryser, hvis dette skulle findes nødvendigt.

Udenomsarealerne er gode og praktiske. Der er en nem og overkommelig have, samt en vestvendt terrasse, hvor utallige solskinstimer skal nydes.

ejendrøm er klar til en fremvisning, når du har tid!


Vil du vide mere om ejendommen?

2.298.000 kr.
Langsigparken 18, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.298.000 kr.
Udbetaling 115.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.014 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.732 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.566 kr.