Solgt
Lærkevej 13, 6823 Ansager
Villa

KØBSAFTALE UNDERSKREVET PÅ 235 DAGE!

Nu er det muligt at erhverve sig denne perfekte 1. plans villa i hjertet af Ansager. Her er man i gåafstand til naturen, hallen, skolen, indkøb mv. – med andre ord, byder Ansager på ALT hvad du skal bruge i den hektiske hverdag. 

Villaen har en flot og velanlagt have og terrasse. Ydermere er der en isoleret og lækker garage på 66 m2., som vil behage enhver med brug for plads. 

Hele villaen er løbende renoveret, hvor der bl.a. er skiftet tag og vinduer. Den flotte kontrast mellem facade, tag og vinduer, giver et moderne touch på hjemmet, allerede ved første øjekast.

Indretningen er uden nævneværdig spildplads. Her finder man en god entré, hvortil der er god plads til overtøjet.

"Hjertet" og samlingspunktet er det åbne køkken/alrum, som byder på et godt gennemgående lysindfald fra de mange vinduespartier. Fra alrummet og stuen, har man direkte udgang til den dejlige have og terrasse. Et samlingspunkt hvor hele familien kan være samlet, og nyde tilværelsen i fællesskab.

Fra fordelingsgangen er der 2 gode børneværelser, samt et stort soveværelse med faste skabe. En god afdeling hvor der er plads til ungernes leg. 

Badeværelset er et kapitel for sig. Her har man inddraget den oprindelige gæsteentré, og derved skabt et stort, lyst og moderne badeværelse. Her er ingen kompromiser, hvilket også kommer til udtryk i de gode materialer.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os derfor allerede i dag – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Lærkevej 13, 6823 Ansager