NYHED
Kystparken 89, 6710 Esbjerg V
Villa

I GÅAFSTAND TIL SÆDDING STRAND

Har du brug for en prisvenlig familievilla med en fantastisk beliggenhed? Så er dette helt sikkert et hjem for dig! Her kan du på få minutter gå til strandkanten i Sædding. Med andre ord har du naturen tæt inde på huden.

Villaen er løbende moderniseret, og fremtræder som et utrolig velholdt hjem. Her er kræset om detaljerne, så selv den kræsne køber stilles tilfreds. Dertil er planløsningen ideel, med minimal spildplads.

Fra den rummelig entré, finder man det åbne og lyse køkken m. spiseplads. Køkkenet er praktisk og tidløst. Der er samtidig åben forbindelse til den store spisestue/alrum. Her kan hele familien samles om højtiderne.

Fra køkkenet er der et moderne og lækkert badeværelse m. gulvvarme. Badeværelset er renoveret i de bedste materialer, med nænsomt fokus på detaljen. Ydermere er der fra køkkenet et godt børneværelse.

Spisestuen er ligeledes bindeleddet til opholdsstuen, endnu et børneværelse og soveværelset. Både børne- og soveværelset har faste skabe og masser af gulvplads. Ideel for den store familie.

Opholdsstuen har store vinduespartier, der sikrer et fantastisk lysindfald. Her drages natur, såvel som lys, ind i det skønne hjem. Her sikrer brændeovnen samtidigt for at hyggen er intakt. 

Bryggerset er praktisk til hverdagens gøremål. I forbindelse hertil er et godt kontor, som ligeledes har direkte udgang til den skønne terrasse.

Tilhørende villaen er der en stor garage med port. Haven og terrassen er velanlagt, hvorfor der er alle forudsætninger for at nyde tilværelsen i fulde drag. ejendrøm står klar til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.998.000 kr.
Kystparken 89, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.357 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.644 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.613 kr.