Solgt
Krebseparken 22, 6710 Esbjerg V
Villa

SOLGT TIL KØBERKARTOTEK!

UNIK MULIGHED FOR AT SÆTTE EGET PRÆG PÅ BOLIG MED FANTASTISK BELIGGENHED

Går I med en drøm om, at købe jeres første bolig på en helt fantastisk og børnevenlig beliggenhed, så er Krebseparken 22 helt klart noget for jer. Her er man beliggende på lukket og privat vænge. Herfra er der nem og sikker adgang til skole, indkøb, institutioner m.m. Det bliver ikke nemmere og bedre i en travl hverdag. 

Nem og overkommelig grund som vender godt! 

Til boligen er der en hyggelig grund på 600m2, som vender helt som den skal.  Haven vender mod vest og bedre bliver det ikke, for så har man nemlig solen om aftenen når man kommer hjem, helt oplagt til de hyggelige og sene aftener på terrassen. Udover en nem og overkommelig have har man en fin carport. Udefra fremstår boligen pæn og velholdt og man har for cirka 10 år siden fået skiftet tag samt skiftet udhæng til noget mere vedligeholdelsesvenligt. 

Veludnyttet bolig med god indretning og muligheder! 


Boligen har en god og praktisk indretning med sine 103m2, hvor mulighederne er mange, om man ønsker et værelse ekstra eller måske åbne op til alrum. Boligen byder på et godt bryggers med god plads til overtøj, sko og diverse. Herfra er der adgang til 2 gode og store værelse, dertil badeværelse med god plads og rig mulighed for at få det lige som man vil have det. Derudover køkken og en god stor stue, som har mange indretningsmuligheder. Her har man de perfekte rammer for et godt rum med det store vinduesparti, som vender ud mod haven og giver en masse dejlig lys. 

Vi glæder os til at tage jer med forbi og vise hvad Krebseparken 22 kan! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Krebseparken 22, 6710 Esbjerg V