Solgt
Kr Madsens Vej 23, Haurvig, 6960 Hvide Sande
Sommerhus

SOLGT PÅ 18 DAGE!

I det skønne Haurvig finder du dette fantastiske sommerhus. Herfra er du i kort afstand til fjorden, Vesterhavet og den skønne natur. Et dejligt ferieområde, hvor du kun er en kort køretur fra Hvide Sande og Ringkøbing, hvor der er et godt byliv med shopping og restauranter.

Huset blev bygget i 1978, men fik i 2010 en kæmpe renovering, hvor man der blev lagt sort glaseret tegl, nye vinduer og døre, nye badeværelser og nyt køkken fra HTH.

Fra entréen træder man ind i det rummelige køkken, som via en skillevæg åbner op til opholdsstuen. Her giver de store vinduespartier et super lysindfald. Opholdsstuen er rummelig, og er det ideelle samlingspunkt for familien. I forlængelse med opholdsstuen vil man finde sommerhusets udestue, et sted der byder op til mange hyggelige stunder.

Sommerhusets soveværelse er af rummelig størrelse, dertilhørende eget badeværelse med sauna, fremført i lyse og tidløse materialer. Derudover er der 2 værelser, også af regulær størrelse, samt med faste skabe. Yderligere er der et børneværelse m. køjeseng.

Sommerhusets andet badeværelse er ligeledes fremført i gode og moderne materialer. Her har man valgt at installere spabad m. plads til 2 personer.

Tilhørende er der en stor, lukket og vedligeholdelsesvenlig terrasse, der kan nydes i fulde drag med familie og venner. Dertil en nem og overkommelig have.

Ønsker man at anvende sommerhuset til udlejning, kan vi fortælle at nuværende ejer har fået en lejeindtægt på kr. 130.000 i 2019! Tilhørende sommerhuset er der medejerret til et lille stykke jord nede ved Ringkøbing Fjord, med mulighed for at have en lille båd liggende.

Vi er klar til en fremvisning, er du?


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Kr Madsens Vej 23, Haurvig, 6960 Hvide Sande