Solgt
Kornvangen 28, 6705 Esbjerg Ø
Villa

UNDER HANDEL PÅ 23 DAGE

På den stille og lukkede gade Kornvangen, finder man dette kvalitetshus, som nuværende ejer har gennemrenoveret. Her er ingen kompromiser, så selv køberen med hang til kvalitet og gode løsninger vil blive fornøjet. Området er fredeligt, og egner sig perfekt til familien der ønsker de bedste rammer. I perioden 2018-2022 er villaen totalrenoveret – her er der bl.a. lavet gulvvarme overalt, vinduer, køkken, bad mv. – tag og facade er netop lavet i 2022.

Allerede ved første øjekast, bliver man draget af det smukke hus. Her er en flot rød tråd i den hvide facade, og det sorte tag. Haven er nem og overkommelig, mens terrassen kan nydes hele sommeren. Tilhørende villaen er den gamle garage omdannet til en helårsudestue. Her forlænges sommeren i begge ender.

Fra entréen er der et nydeligt gæste toilet. Hvortil fordelingsgangen giver adgang til 3 gode børneværelser, samt et lyst badeværelse. En god afdeling, hvor børn i alle aldre frit kan boltre sig.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, hvor alle med hang til madlavningen vil kunne inspireres. Her er de bedste forudsætninger, når familien skal samles om lektierne, madlavningen eller lignende. I åben forbindelse til alrummet er der en hyggelig og møbleringsvenlig opholdsstue, hvor fredagsfilmen kan nydes, uden at pladsen føles trang. Ydermere sørger de mange vinduespartier for et fantastisk lysindfald, som skaber rummelighed.

Forældreafdelingen byder på en skøn soveværelse, hvortil man har eget badeværelse. En genial løsning, som også ses i nyere villaer. 

Fra bagdøren er der et praktisk bryggers med nedgang til en 54 kvm. kælder. En ideel afdeling til teenageren, liberalt erhverv, eller hvad man ellers drømmer om. 

Med andre ord får man et hjem fyldt med muligheder. Her er rammerne til at få den perfekte tilværelse. ejendrøm er klar til at fremvise, er du? Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Kornvangen 28, 6705 Esbjerg Ø