Solgt
Kongeåvænget 20, 6710 Esbjerg V
Villa

OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER – SOLGT PÅ 4 MÅNEDER!

I gåafstand til Sædding Strand, hundeskov og MTB-bane, har dette rummelige hjem en fantastisk beliggenhed tæt på naturen. Her har du alting inden for rækkevidde, så alting bliver en leg i den travle hverdag. Villaen har i 2018 gennemgået mange store renoveringer, hvor bl.a. køkken, badeværelse og vinduer er skiftet. Med andre ord, får du her et indflytningsklart hjem, hvor selv den kræsne køber stilles tilfreds.

Tilhørende villaen er der en god carport, samt isoleret redskabsrum. Dertil er der yderligere et disponibelt rum til haveredskaberne. Hele haven er velanlagt, mens hele terrassen ligeledes er nyanlagt. Her er masser af plads til børnenes leg, mens tilværelsen kan nydes i fulde drag.

Indretningen byder på et lyst og moderne bryggers, med masser af plads til alle de praktiske gøremål. Her er både plads til skoletaskerne, overtøjet og tøjvasken. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her er masser af skabs- og bordplads, så faciliteterne er i top, for familien der har brug for plads. Her er man i naturlig harmoni til spisestuen/stuen, som i dag indeholder spiseplads for familien. Her er dog rig mulighed for at have både spiseplads og opholdsstue, hvis dette behov skulle forefindes.

Fra den smukke hall, finder man 2 lyse og rummelige børneværelser. Ydermere er der et flot renoveret badeværelse m. gulvvarme. Badeværelset fremtræder samme røde tråd, som resten af villaen, hvilket skaber ro i sindet.

1. salen fungerer i dag som en god voksenafdeling. Her er et stort soveværelse m. walk-in-closet. Dertil yderligere et stort badeværelse m. bruseniche og spabad. Fra repos’en finder man et godt værelse/kontor, som har mange anveldelsesmuligheder.

Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Her er al den plads, man kun tør drømme om. Inviter vennerne på besøg, og nyd tilværelsen i denne indbydende stue. Fra stuen er den oprindelige "svalegang" omdannet til et fitnessrum, som giver nogle billige kvadratmeter, som man kan have stor glæde af.

Dette hjem er for dig, med et øje for detaljen. Her kan du flytte ind, uden at bruge energi på renoveringer og uafsluttede opgaver. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Kongeåvænget 20, 6710 Esbjerg V