Solgt
Kløvermarken 2, 6690 Gørding
Villa

SOLGT PÅ 86 DAGE!

Nu udbydes spændende og attraktiv familievilla, beliggende på én af Gørdings mest attraktive adresser. Her får du et fantastisk hjem, hvor alting er særligt tilpasset enhver families behov. Villaen har en dobbelt grund, hvorfor der er masser af plads i haven, såvel som terrassen. Ideel for den store familie.

Tilhørende villaen er der en stor garage med elport. Dertil et lækkert værksted, som byder på alle faciliteter til gør-det-selv manden. Ydermere er der et fantastisk orangeri/udestue, hvor de stille sommeraftener kan nydes i fulde drag.

Indretningen byder på en masse spændende løsninger, der får enhver til at spærre øjnene op. Den kombinerede entré og bryggers, er ideel for den store familie – her kan børnene smide overtøjet og skoletasken, uden at tilværelsen føles trang.

"Hjertet" er det åbne og lyse køkken/alrum. Her er et skønt udsyn til haven, samt masser af plads i den travle hverdag. Køkkenet fremtræder i lyse og tidløse materialer, som vil behage selv den kræsne køber. I åben forbindelse til alrummet, finder man den imponerende opholdsstue, hvor de sene aftentimer kan nydes. Her sørger brændeovnen for at skabe både varme og hygge.

Fra stuen og alrummet finder man et godt kontor, samt en unik voksenafdeling. Voksenafdelingen består af et stort soveværelse, hvorfra man har eget walk-in og badeværelse. Badeværelset er rummeligt og med stor bruseniche.

I børneafdelingen er der 2 store børneværelser med eget badeværelse. Begge børneværelser har masser af gulvplads til børnenes leg. Dertil er der hemse til begge værelser, der skaber endnu mere rummelighed.

Dette er det ideelle hjem til dig, der drømmer om rolige og trygge rammer i et velholdt og velplaceret hjem. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag for mere information – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Kløvermarken 2, 6690 Gørding