Kjærmarken 91, 6771 Gredstedbro
Villa

UNIK FAMILIEVILLA I DE BEDSTE MATERIALER

Da familien Rosenmay i 2005 valgte at bygge deres drømmehjem, var det med beslutningen om at der ikke skulle være nogle kompromiser. Dette kommer sig til udtryk allerede ved første øjekast, hvor mahogni vinduerne, mahogni el port og det glaserede tegltag danner de smukkeste rammer. Villaen er fuldmuret og med gulvvarme overalt –  her er klinker og skibsplankegulve i bambus- ligeledes et kvalitetsstempel.

Villaen er beliggende i én af byens mest populære lommer. Her er man i gåafstand til skole, indkøb, banegård mv. – med andre ord har man alt inden for rækkevidde. Gaden er samtidig stilfærdig og rolig, hvor børn kan færdes trygt på og uden for grunden. Tilhørende villaen er der en stor og dejlig have, hvor der er plads til hyggekroge, leg og afslapning. Derudover er der en skøn garage med redskabsrum – her kan man desuden gå tørskoet til/fra hjemmet.

Indretningen er ligeledes gennemført. Her er intet spildplads – entréen er adskilt fra bryggerset, som gør det muligt at holde de praktiske ting adskilt fra den pæne entré.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum med loft til kip. Her er der masser af plads til madlavningen og samvær. Langbordet kan ligeledes indfinde sig, mens brændeovnen garanterer for hyggen. I åben forbindelse med alrummet, er der en dejlig opholdsstue, hvor familien kan samles om fredagsslikket. 

Køkkenet, alrummet og stuen er samtidig bindeleddet til villaens mange værelser. Her er i alt 2 store børneværelser, hvortil der er mulighed for at lave et ekstra værelse, for den pladskrævende køber. I forbindelse med børneafdelingen er der et lyst og godt badeværelse m. bruseniche.

Forældreafdelingen består af et rummeligt soveværelse med faste skabe og eget badeværelse. Badeværelset er et kapitel for sig. Her er der unikke detaljer, hvor den buede bruseniche er prikken over i’et. En fantastisk afdeling for den kvalitetsbevidste.

ejendrøm kan ikke få armene ned, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.798.000 kr.
Kjærmarken 91, 6771 Gredstedbro


Yderligere detaljer
Pris 2.798.000 kr.
Udbetaling 140.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.207 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 13.251 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.753 kr.