Solgt
Kjærmarken 73, 6771 Gredstedbro
Villa

LIGNENDE SØGES!

Gredstedbro er et godt lokalsamfund, hvor nærvær og sammenhold er vigtige ingredienser. Gredstedbro har en meget attraktiv beliggenhed tæt på Bramming, Ribe og Esbjerg. Samtidig er det en by med skole til 9. klasse, indkøbsmulighed og offentlig transport. Med andre ord er der her tale om en by, hvor dagligdagens gøremål kan udleves.

Villaen er beliggende i gåafstand til alle byens faciliteter. Ligledes er det beliggende i et område med mange børnefamilier, og villalommen har minimal trafik, så børnene trygt kan færdes i området.

Tilhørende villaen er der en velanlagt indkørsel, have og terrasse. Dertil finder man stor overdækning med redskabsrum/værksted.

Indretningen byder på et utal af muligheder. De mange værelser gør villaen meget fordelagtig for den pladskrævende familie. 

Fra entréen er et gæste W.C. og værelse/kontor – ideelt til liberalt erhverv.

Den store stue og køkken/alrummet ligger side om side, og indbyder til mange hyggelige stunder. De store vinduespartier giver et skønt lysindfald, og der er fra stuen direkte udgang til terrassen. Tilhørende køkkenet er der viktualierum. Ydermere er der et godt kontor fra alrummet.

Fra køkkenet er villaens bryggers, som sammen med fordelingsgangen binder hjemmet sammen. Fra bryggerset er et fint kontor/opbevaringsrum, som i dag bruges til vinrum. 

Fordelingsgangen forbinder yderligere 3 rummelige værelser og et godt soveværelse m. faste skabe. Der er samtidig indgang til lyst badeværelse fra 1997 m. gulvvarme.

En fantastisk familievilla til køberen der har brug for masser af plads inde som ude. Vi står klar til fremvisning, når du har tid!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Kjærmarken 73, 6771 Gredstedbro