Solgt
Kjærgårdsvej 64, Kjærgård, 6740 Bramming
Landbrug < 10ha

SOLGT PÅ 12 DAGE!

I smukke og landlige omgivelser tæt på Ribe og Esbjerg, finder man denne fantastiske landejendom. Her er der løbende lavet mange forbedringer, så man i dag får et charmerende og velholdt hjem. Villaen har parklignende have, der skaber nogle imponerende rammer. Der er i alt 3 ha. jord, som med fordel kan bruges til hestehold eller lignende.

Tilhørende villaen er der gode udhusbygninger. Både stald og maskinhus er løbende vedligeholdt, med bl.a. tag. Her er alle forudsætninger til den pladskrævende familie.

Indretningen byder på en smuk hall, samt et praktisk bryggers. I bryggerset har man de bedste rammer, når de praktiske gøremål skal klares.

Hall’en er bindeleddet, og skaber en smuk og herskabelig oplevelse, allerede ved første indtræden. Herfra er der bl.a. adgang til stue, køkken og 1. salen.

Køkkenet fremtræder velholdt, og med hyggelig spiseplads. Dertil er der viktualierum, som giver masser af opbevaringsmuligheder. I naturlig forbindelse hertil, er der en lys spisestue med direkte udgang til den fantastiske have. Her kan man med fordel åbne mere op, og derved skabe et lyst og moderne køkken/alrum.

De 3 originale stuer, bruges i dag som spisestue, opholdsstue og soveværelse. Nogle gode rum, med god loftshøjde og masser af gulvplads. 

Soveværelset har faste skabe og direkte indgang til et depotrum. Her kan man med fordel lave et walk-in-closet, hvis dette behov skulle forefindes. I forbindelse med bryggers og depotrummet, er der et lyst og lækkert badeværelset fra 2018 m. gulvvarme.

1. salen er opbygget i 1993, hvor landstedet blev ramt af brand. Dertil blev taget, vinduerne og spær altsammen lavet på 1. salen. 

Her er 2 store børneværelser med tilhørende repos/aktivitetsrum. Perfekt til leg og mange hyggelige stunder for børn i alle aldre. Ydermere er der mulighed for at udnytte det resterende loftrum, hvis der er behov for flere værelser.

Et helt unikt hjem med masser af historie. Føl dig hjemme, og nyd tilværelsen på Kjærgårdsvej 64. Vi er klar til at fremvise, når du har tid!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Kjærgårdsvej 64, Kjærgård, 6740 Bramming