Solgt
Kjærgårdsvej 50B, Kjærgård, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 62 DAGE!

Historie, charme og idyl er blot nogle af de synonymer der fortæller noget om dette skønne hjem. Denne ejendom har gennem mange år fået løbende moderniseringer, uden at fjerne "sjælen". Dertil skal det nævnes at gården samtidig er i gåafstand til hhv. indkøb, dagpleje, børnehave og offentlig transport. Med andre ord kan du få landlige omgivelser, men stadig tæt på Hunderups mange tilbud.

Gården har en super placering, om du arbejder i Esbjerg (20 min.) eller Ribe (15 min.). Dertil er der cykelsti det meste af vejen til Bramming, så børnene nemt kan færdes til og fra skolen.

Tilhørende ejendommen er der et regulært stykke jord, som har mange anvendelsesmuligheder, herunder hestehold. Der har tidligere været mindre dyrehold på ejendommen, hvilket nemt kan genetableres. Stald- og ladebygningen fremstår i pæn stand, hvoraf det ene har højt til loftet og mulighed for billift. 

Stuehuset fremtræder ligeledes i pæn stand med vinduer fra ca. 1994-1998. Dertil er der opsat gasfyr i 2012. Indretningen byder på hhv. entré og Baggang. Baggangen er stor og rummelig. Her er masser af plads til overtøj, barnevogn mv.

Baggangen er bindeled til mange af boligens rum. Herfra er fordelingsgangen, hvorfra der er et lyst badeværelse m. bruseniche. Ligeledes finder man 2 store værelser, hvoraf det ene i dag er soveværelset. Kontoret har tidligere været 2 børneværelser, og kan nemt genetableres, hvis behovet for dette skulle opstå.

Bryggerset finder man i hjemmets fjerneste hjørne. Her er god plads til mange praktiske gøremål.

Køkkenet er "hjertet" på gården. Her er plads til mange hyggelige stunder, og de mange vinduespartier sørger for et skønt lysindfald.

Entréen er rummelig – dette har tidligere været brugt som værelse, idet baggangen er familiens primære indgang.

Stuen byder på et utal af indretningsmuligheder. Her er ligeledes masser af lysindfald, der sørger for at naturen kan nydes inde, såvel som ude. Der er fra stuen direkte udgang til den fantastiske have, som indbyder til et utal af gode stunder. 

Lyder dette som dit kommende hjem? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Kjærgårdsvej 50B, Kjærgård, 6740 Bramming