Solgt
Kjærgårdsvej 30A, Hunderup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 85 DAGE!

Hunderup er et fantastisk lokalsamfund, hvor nærvær og sammenhold er nogle af nøgleordene. Her er der bl.a. eget trinbræt, hvor toget kan føre dig til hhv. Bramming og Ribe. Dertil er der egen købmand, tankstation, fritidscenter og meget mere! Her er alting inden for rækkevidde.

Villaen er opført i 1981 i gode materialer. Her er man ikke i tvivl om villaens kvalitetsmaterialer, som danner rammerne om dette hyggelige hjem. Alting er ekstrem velholdt, og der er rig mulighed for at sætte sit eget aftryk på villaen.

Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have med en overdækket terrasse. Ydermere er der en integreret garage med port. Herfra kan man indtage hjemmet tørskoet. I forbindelse med garagen er der et rummeligt redskabsrum/viktualierum.

Villaens primære indgang, er til det store bryggers, som forbinder garagen med stuehuset. Her er gode arbejdsbetingelser, når tøjvasken skal klares. Herfra kan køkkenet indtages.

Køkkenet har god bord- og skabsplads. Her er ligeledes en god spiseplads, hvor familien kan samles om aftensmaden. I naturlig forbindelse hertil, finder man en stor og møbleringsvenlig opholdsstue. Her er brændeovn, som danner rammerne om en hyggelig tilværelse. Det er desuden muligt at åbne op mellem køkken og stue, og derved skabe et moderne køkken/alrum.

Fordelingsgangen binder hjemmet sammen. Herfra er der et rummeligt badeværelse m. bruseniche og badekar. I naturlig forbindelse hertil er der et stort soveværelse samt værelse. 

En villa fyldt med muligheder! Her er det kun fantasien der sætter grænser, så kontakt allerede ejendrøm i dag, for mere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Kjærgårdsvej 30A, Hunderup, 6740 Bramming