Kirkevej 8, Sejstrup, 6740 Bramming
Villa

VILLA M. SJÆL OG CHARME

Drømmer du om et hjem der emmer af sjæl og charme? Så skal du følge med her. Kirkevej 8 er beliggende i Sejstrup, hvor lokalsamfundet er helt i top. Fra byen er du kun få minutter fra Bramming, som byder på indkøbsmuligheder, skole, fritidscenter og meget mere. Derudover har du trinbræt i Sejstrup, samt lokal købmand i Hunderup, som kun ligger få minutter væk på cykel.

Det første du bemærker når du træder ind i villaen er en nydelig entré, hvor der er plads til fodtøj og overtøj. Herfra træder du direkte ind i villaens opholdsstue. I åben forbindelse hermed har du et godt og funktionelt køkken/alrum. Her kan mange gode stunder nydes med familie og venner. 

På stueetagen har du yderligere 2 gode og rummelige værelser. Et lyst badeværelse m. gulvvarme og et lyst bryggers, hvor du har de bedste arbejdsbetingelser når de daglige gøremål kalder. 

1. salen byder på et stort aktivitetsrum, hvor der er gode muligheder for at tilføje yderligere værelser, hvis behovet skulle opstå. Ydermere finder du et stort og rummeligt værelse, hvor der er direkte udgang til en skøn altan/terrasse.

De udvendige arealer er slet ikke til at stå for, her har du en dejlig have, samt en stor terrasse. Har du grønne fingre er dette helt ideelt. 

Tilhørende villaen finder du carport og redskabsrum, til diverse haveredskaber, brænde mm. 

Lyder dette dejlige hjem, som noget for dig? Så er ejendrøm klar til en fremvisning allerede i dag! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.198.000 kr.
Kirkevej 8, Sejstrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.881 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.696 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.622 kr.