Solgt
Kirkevej 70, Sejstrup, 6740 Bramming
Villa

LIGNENDE SØGES!

Har du og familien brug for rolige rammer, i et hyggeligt lokalsamfund? Så er dette helt sikkert det perfekte hjem. Her får du nemlig en prisvenlig villa, hvor alting er løbende renoveret. 

Sejstrup er en aktiv by, hvor alle hjælper hinanden. Her er bl.a. trinbræt, der kan fragte dig til Bramming og Ribe. Cykelsti til skolen. Indkøb og tankstation i Hunderup. Med andre ord, er alt hvad du skal bruge inden for rækkevidde.

Indretningen er uden spildplads, hvorfor hjemmet har en god rummelighed. Det første du møder, er det store og lyse bryggers, hvor mange af de praktiske gøremål kan klares.

Herfra er der en lille fordelingsgang, der forbinder flere gode rum med hinanden. Her er et stort og rummeligt soveværelse med masser af skabsplads. Dertil er der yderligere 2 gode børneværelser, som dækker børnenes behov i alle aldre.

Badeværelset fremtræder i lyse og moderne materialer, og har naturligvis gulvvarme. Her er bruseniche og god gulvplads, som er ideelt i en hektisk hverdag.

Køkkenet har masser af skabs- og bordplads. Dertil er der spiseplads i køkkenet, så hele familien kan samles om maden.

Stuen er rummelig og møbleringsvenlig. Her er ligeledes godt med lysindfald. Ydermere er der direkte udgang til den skønne udestue, som forlænger sommeren.

Terrassen og haven er velanlagt, og den smukke udsigt over de åbne marker, er en unik kontrast til bylivet på den anden side. Tilhørende villaen er der stor isoleret garage med elport, hvor bilen kan holde i læ vinteren over.

ejendrøm glæder sig til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Kirkevej 70, Sejstrup, 6740 Bramming