Kirkevej 6, Sejstrup, 6740 Bramming
Villa

VELRENOVERET VILLA

I det hyggelige lokalsamfund Sejstrup, finder man denne præsentable og charmerende villa! Her er alting moderniseret, så du i dag får et indflytningsklart hjem, til en meget overkommelig pris. Her er ikke gået kompromis med kvaliteten, hvorfor der fortsat er værnet om de historiske detaljer i villaen.

Villaen har med sin korte afstand til hhv. Bramming og Ribe en særdeles attraktiv beliggenhed for parret der arbejder udenbys. Samtidig er der kun få meter til trinbrættet i Sejstrup og indkøb i Hunderup.

Tilhørende villaen er der en skøn og overkommelig have. Dertil en dejlig terrasse, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Ydermere er der et godt redskabsrum, med gode opbevaringsmuligheder.

Indretningen i hjemmet har ingen spildplads. Ved første indtræden, indtager man et lyst og indbydende bryggers. Hertil et godt værelse/kontor samt badeværelse. Badeværelset fremtræder ligeledes i lyse materialer, og med bruseniche. 

"Hjertet" og samlingspunktet er det åbne køkken/alrum. Her er højt til loftet og et imponerende lysindfald fra de mange vinduespartier. Her kan hele familien samles om hverdagens opgaver. Køkkenet har masser af bord- og skabsplads. I åben og naturlig forbindelse hertil, er den store opholdsstue. Her er brændeovn og direkte udgang til haven. 

1. salen har synlige spær og loft til kip. Her er 2 rummelige værelser, hvoraf det ene har indbyggede skabe. Super afdeling med mange unikke detaljer.

En fremragende villa hvor der ikke er gået på kompromis. ejendrøm glæder sig til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

800.000 kr.
Kirkevej 6, Sejstrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 800.000 kr.
Udbetaling 40.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.334 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.091 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.673 kr.