Kirkevej 18, Sejstrup, 6740 Bramming
Villa

STOR OG PRISVENLIG FAMILIEVILLA

Nu kan ejendrøm præsentere dette fantastiske familiehjem. Her er masser af plads til den store børnefamilie, eller parret der blot har brug for plads. Dette hjem er ekstrem velholdt, og byder på en masse unikke løsninger, som vil få enhver til at spærre øjnene op!

Villaen har en stor og lukket have. Her er der i alt 1407 m2. hvilket betyder at der er masser af plads til ungernes leg. Dertil er der en stor garage m. elport. I forbindelse med garagen er der et stort værksted, samt hyggeligt anneks. Perfekt til gør-det-selv-manden, der drømmer om plads til sine hobbyer.

Indretningen er helt unik for denne tid, idet man har en forældre- og børneafdeling. Fra villaens entré finder man forældreafdelingen bestående af et stort soveværelse med masser af skabsplads. Dertil er der et rummeligt badeværelse. Ydermere et godt værelse/kontor.

"Hjertet" og samlingspunktet, er det velholdte køkken. Her er spiseplads i køkkenet, men med mange muligheder for at åbne op mod stuen, og derved skabe et lyst og moderne køkken/alrum. Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig – herfra kan udsigten til den store have nydes i fulde drag.

I naturlig harmoni til køkkenet, finder man villaens bryggers. Her er god plads til mange af de praktiske opgaver i hjemmet, såsom tøjvask. 

I børneafdelingen er der 2 store børneværelser med eget badeværelse. En super afdeling, der gør det muligt for børnene at lege, uden at forstyrre hele familien.

I 1995 har villaen gennemgået en større ombygning, da man har tilbygget en stor gildesal. Dette er en unik løsning, som gør det muligt at have festlige indslag, uden at bekymre sig om pladsen. Tilbygningen kan også bruges som aktivitetsrum/legerum, med andre ord er det kun fantasien der sætter grænsen.

Dette hjem skal opleves, så kontakt allerede ejendrøm i dag for mere information – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.098.000 kr.
Kirkevej 18, Sejstrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.098.000 kr.
Udbetaling 55.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.020 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.222 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.651 kr.