Kirkevej 17, Hunderup, 6740 Bramming
Villa

CHAMERENDE VILLA I HUNDERUP

Nu udbydes denne lille charmerende villa, beliggende i Hunderup. Hunderup er en dejlig by lidt udenfor Bramming. Her er lokalsamfundet helt i top! Hunderup byder blandt andet på en velkørende købmand, fritidscenter, kort afstand til Esbjerg og Ribe. Derudover kan du på få minutters gåben være ved trinbrættet i Sejstrup. 

Det første du bemærker nå du træder ind i villaen er en rummeligt entré, hvor der er rigeligt med plads til tilsidesættelse af overtøj og fodtøj. Herfra finder du villaens badeværelse. 

Det er også fra entréen du træder ind i køkken/alrummet, her er der ligeledes god plads, når madlavningen skal klares. Herfra kommer du ned i en hyggelig opholdsstue. 

Fra opholdsstuen finder du en skøn udestue (ej godkendt på BBR) her kan der tilbringes utallige hyggelige stunder med venner og familie, samt nyde den fantastiske udsigt ud over de åbne marker. 

Ydermere byder villaen på 2 regulære værelse, et soveværelse, samt et gennemgangsrum, som passende kan anvendes til et lille kontor.

Sidst men ikke mindst er der en garage, som i øjeblikket benyttes til opmagasinering. Haven er nem og overkommelig og igen et helt fantastisk sted at være med familie og venner i de varme sommermåneder. 

Lyder dette som noget for dig? Så tøv ikke med at give ejendrøm et kald allerede i dag! 


Vil du vide mere om ejendommen?

698.000 kr.
Kirkevej 17, Hunderup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 698.000 kr.
Udbetaling 35.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.444 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 2.701 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.336 kr.