Kirkevej 15, Sejstrup, 6740 Bramming
Villa

FAMILIEVILLA MED ERHVERV

I fredfyldte omgivelser tæt på naturen er Kirkevej 15 beliggende. I gåafstand til trinbræt og indkøb. Ligeledes er der cykelsti hele vejen til Bramming og Gredstedbro. Den store familievilla er samtidig ideel til mindre erhverv.

De mange kvadratmeter er funktionel indrettet. Erhvervsdelen har egen indgang til kontor, badeværelse og depotrum. Herfra er der ligeledes direkte udgang til stor dobbelt garage. Erhvervsdelen har i mange år huset murerforretning, men kun fantasien sætter grænser.

Hvis du ikke ønsker erhvervsdelen, så er der også mulighed for at nedlægge den og anvende den til privat brug.

Villaen har eget bryggers med masser af plads. Herfra er samlingsstedet i det store og åbne køkken/alrum, med direkte udgang til skøn terrasse. Køkkenet er top moderne i bedste materialer, og naturligvis med gulvvarme.

Herfra finder man fordelingsgangen, til 2 gode værelser med faste skabe – dertil stort badeværelse m. bruseniche.

De to stuer, hvoraf den ene med pejs, er helt perfekt når hele familien skal være samlet. Her er god plads til langbordet, så alle kan være samlet, uden at pladsen føles trang.

Den rummelige gæsteentré giver et gedigent og godt førstehåndsindtryk af boligen – her er ligeledes et gæste W.C.

1. salen byder på 5 store børneværelser. Værelser er opført med ”lette” vægge, hvilket betyder at rummene uden udfordringer kan omdannes efter eget ønske.

Den store stue med egen altan, er et perfekt aktivitetsrum til den pladskrævende familie. Her kan børnene frit lege, i deres helt egen aktivitetsrum.

Ydermere forefindes der på 1. salen et stort motionsrum/værelse. Dette er ikke påført BBR-meddelelsen, men rummet kan ingen diskutere. Med troltekt lofter og lyse gulve samt eget W.C., er det et fremragende rum til mange praktiske gøremål, eller blot som kreativt rum.

Tilhørende villaen er der stor lade med plads til værksted eller lign. Dertil flere disponible rum.

Ejendommen er opvarmet med jordvarme, så de faste omkostninger er lave, taget ejendommens størrelse i betragtning. En fantastisk ejendom til den kræsne køber der ønsker noget unikt.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

3.198.000 kr.
Kirkevej 15, Sejstrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 3.198.000 kr.
Udbetaling 160.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 3.813 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 12.207 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.561 kr.