NYHED
Kirketoften 25, Hunderup, 6740 Bramming
Villa

PERFEKT FAMILIEVILLA

Hunderup er et fredeligt lokalsamfund, med en meget attraktiv placering tæt på Bramming, Ribe og Esbjerg. Her er dagpleje, indkøb og kort afstand til jernbanen. Området er omkranset af en smuk natur, hvor i sær Hollænderskoven skal fremhæves. Her kan man nyde den danske natur. Har man arbejde i hhv. Esbjerg eller Ribe, kan man på ca. 20-25 min. kørsel nå sin arbejdsplads.

Villaen er helt ideel for familien, der drømmer om trygge og gode rammer. Her er god plads både inde og ude, hvor bl.a. legepladsen og den stille vej er ideel for børnefamilien.

Indretningen er uden spildplads, og byder på et stort og lækkert bryggers. Her er alle forudsætningerne, når de praktiske gøremål skal klares. Herfra finder man også børneafdelingen, som består af et lyst og moderne badeværelse m. gulvvarme, samt 2 rummelige børneværelser. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, hvorfra der er direkte udgang til vestvendt terrasse. Her er plads til hele familien, og køkkenet byder på masser af bord- og skabsplads.

Forældreafdelingen består af et stort soveværelse med faste skabe. Herfra har man et dejligt badeværelse fra 2018, som fremtræder i lyse og tidløse materialer. En skøn afdeling, hvor forældrene kan finde ro, når den travle hverdag indtræffer.

Stue og alrummet er kun adskilt af en væg, hvor der er rig mulighed for at åbne op, hvis dette behov skulle forefindes. Den store vinkelstue med brændeovn, er møbleringsvenlig og indbydende. Her kan selv den store familie samles, når højtider mv. skal nydes.

Herfra er der ydermere en god entré med tilhørende værelse. Med andre ord finder man i alt 3 rummelige børneværelser.

Tilhørende villaen er der dobbelt carport med redskabsrum. Haven er nem og overkommelig, så tiden kan nydes på hinanden i stedet for havearbejdet.

ejendrøm er parat til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.298.000 kr.
Kirketoften 25, Hunderup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.298.000 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.071 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.983 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.310 kr.