Solgt
Kirketoften 1, Hunderup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 6 DAGE

Med en beliggenhed på den fredelige gade Kirketoften, finder man dette velrenoverede hjem, med plads til hele familien! Villaen fik i 2013/2014 en større renovering, hvor der bl.a. blev lagt gulvvarme i det meste af huset, bryggers og køkken blev moderniseret samt ny varmekilde i form af et luft-til-vand anlæg.

Hunderup er et fredeligt lokalsamfund, med en meget attraktiv placering tæt på Bramming, Ribe og Esbjerg. Her er dagpleje, indkøb og kort afstand til jernbanen. Området er omkranset af en smuk natur, hvor i sær Hollænderskoven skal fremhæves. Her kan man nyde den danske natur. Har man arbejde i hhv. Esbjerg eller Ribe, kan man på ca. 20-25 min. kørsel nå sin arbejdsplads.

Villaen har en fantastisk udsigt over de åbne marker. Dertil er der stor og dejlig have, med masser af plads til børnenes leg. Tilhørende villaen er der velanlagt terrasse, hvorfra man kan nyde aftensolen. Ydermere er der fin carport.

Fra villaens bagdør, finder man et moderne og lyst bryggers i tidløse materialer. Bryggerset er bindeled til den oprindelige garage, som i dag bliver brugt til værksted og legerum. Hele værkstedet har fået epoxy gulv i 2018. I værkstedet finder man ligeledes et viktualierum med mange opbevaringsmuligheder. "Legerummet" har tidligere været brugt som kontor, og byder på et utal af muligheder.

Samlingsstedet og "hjertet", er det åbne og lyse køkken/alrum, med udsigt og udgang til overdækket terrasse. Opført i lækre materialer, der gør madlavningen til en leg.

Gæsteentréen er rummelig, og har desuden et pænt gæste w.c, som er lavet i 2018.

Bag de franske døre er der stor stue m. brændeovn. Ligesom resten af villaen, er der masser af lysindfald til det skønne rum.

Fordelingsgangen forbinder køkkenet med værelsesafdelingen. Der har tidligere været yderligere et værelse, som i dag bruges som aktivitetsrum til børnene. Er behovet for yderligere et værelse, er det fortsat muligt at etablere et pænt børneværelse. 

Badeværelset med bruseniche fremtræder i lyst inventar. Til sidst et godt børneværelse og soveværelse. 

Alt i alt et indflytningsklart hjem, som har fået en meget stor renovering, der gør at villaen i dag er et moderne hjem, til den kræsne køber. Her kan du nyde naturen, men stadig være tæt på lokalsamfundet mv. 

ejendrøm står klar til fremvisning!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Kirketoften 1, Hunderup, 6740 Bramming