Solgt
Kirkegade 5C, Bramming, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 5 MÅNEDER! LIGNENDE SØGES!

I hjertet af Bramming på en stille og lukket gade, finder man dette velholdte hjem. Villaen har en særdeles populær adresse, for dig der ønsker fred og ro, men samtidig ønsker let tilgang til hele byen. Villaen har bl.a. fået taget skiftet, mens man bliver forbavset over den høje vedligehold der er sket på ejendommen.

Tilhørende er der en carport samt redskabsrum. Terrassen gør det muligt at nyde solen hele dagen, uanset om man er til morgen- eller aftensol.

Indretningen byder på en rummelig entré. Herfra forbindes villaen på en god og harmonisk måde. I forbindelse med entréen er der et pænt gæste W.C.

Køkkenet er lyst og moderne, her er god skabs- og bordplads. Perfekt for parret der ønsker de bedste betingelser, når madlavningen skal klares. Herfra har man desuden et stort og rummeligt bryggers. Her er god plads til tøjvasken og andre praktiske gøremål.

Samlingsstedet er den stor opholdsstue. Her sikrer de store vinduespartier et godt lysindfald til det dejlige rum. Ideelt til både hygge og større forsamlinger. 

Fra fordelingsgangen er der 2 gode børneværelser, samt et stort soveværelse m. faste skabe. Ydermere er der et velholdt badeværelse m. bruseniche. Med andre ord byder hjemmet på ALT hvad en familie har behov for. Her kan man sætte sit eget præg og samtidig nyde tilværelsen til fulde.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Kirkegade 5C, Bramming, 6740 Bramming