Solgt
Kirkegade 161, 6700 Esbjerg
Villa

SOLGT PÅ 18 DAGE! Lignende søges

UDLEV MURERMESTERDRØMMEN I HYGGELIGE KIRKEGADE

Er man fra Esbjerg, så vil man helt sikkert kende til Kirkegade og til dem som ikke gør, så synes vi I skal tage forbi og gå en tur i det skønne område. Kirkegade er en enestående gade bestående af mange ældre og bevaringsværdige bygninger. Her kommer man til, at  dele vejnavn med mange prominente bygninger  bl.a. Vor Frelsers Kirke &  C.H.Clausens missionshus Bethania. Kirkegade er en gade kendetegnet ved at være en af byens meget grønne gader og fra Kirkegade 161 er man ikke langt fra bl.a. IC Møllerparken som er en gammel kirkegård, som i dag er blevet omdannet til park og fungerer som et grønt åndehul midt inde i byen. Vi kan blive ved og hverdagens nødvendigheder som skole, indkøb m.m. er også kun en lille gåtur fra adressen. 

Huset med navnet "Egens" er bygget i 1930 og fremstår helt klassisk med de gængse kendetegn for hvordan en murermestervilla skal se ud. Utrolig velholdt, charmerende og med masser af sjæl. Den røde tråd er bibeholdt og som ny ejer kan man glæde sig til, at udleve murermesterdrømmen videre.  Huset fordeler sig på i alt 3-plan med en meget fordelagtig indretning, her vil vi især slå et slag for to badeværelser samt et gæstetoilet, altså et toilet på hvert plan, som ofte er en mangelvare af huse fra denne tid.  Huset har i sælgers ejertid næsten får skiftet alle vinduer, så det skal i ej heller tænke på. 

Selvom man er tæt på grønne åndehuller, så har man også sit eget grønne åndehul lige i baghaven, en hyggelig have som både byder på morgen og aftensol, her kan morgenkaffen nydes på den fine og nyere morgenterrasse og til de sene aftener trækker man ned i den anden ende af haven. Til  huset er der god parkering i form af carport og ydermere et fint lille værksted/skur. 

Huset byder på i alt 139m2 samt 81m2 disponibel og meget brugbar kælder:

Kælder: En meget brugbar kælder med mange anvendelsesmuligheder, dertil et flot badeværelse, som er blevet renoveret af sælger 2018/2019

Stueplan: Fin entré, gæstetoilet, stuer en suite med stuk, rosetter og de gamle plankegulve ( er blevet renoveret af nuværende ejer), her med direkte ad gang til åbent køkken, som er etableret af sælger og er det skønneste rum, da man har højt til loftet, god plads, direkte udgang til terrassen og det skønneste lysindfald dagen lang.  Køkkenet er fra HTH og er skiftet af sælger i 2016. 

1. sal: 3 gode værelser samt et pænt badeværelse, som er renoveret af tidligere ejer

En drøm af et hus på en helt igennem fantastisk beliggenhed – vi håber I vil komme forbi og så glæder vi os til at tage jer med rundt i jeres måske nye hjem. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Kirkegade 161, 6700 Esbjerg