Solgt
Kirkegade 12, Bramming, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 5 MÅNEDER!

Er du på udkig efter en toprenoveret villa med en central beliggenhed i hjertet af Bramming? Så er Kirkegade 12 helt sikkert noget for dig. Her får du et hjem fyldt med detaljer og renoveringer. Med andre ord er villaen indflytningsklar for selv den kræsne køber. Tilhørende villaen er der en utrolig velanlagt have og terrasse. Dertil er der en stor garage med elport samt værksted til gør-det-selv manden. Altsammen opført i bedste materialer.

Indretningen byder på unikke detaljer og løsninger, som vil behage parret, der søger det "utraditionelle". Villaens entré er bindeleddet mellem stueplan, 1.sal og kælderen. Ens for hele villaen, er at der er skabt en rød tråd mellem materialerne. Her er bl.a. troltektlofter overalt, som er med til at give et moderne udtryk.

Stueplanen byder på et lyst og lækkert køkken/alrum. Her er et godt lysindfald fra de mange vinduespartier, samt direkte udgang til den fantastiske terrasse. I åben og naturlig forbinde til alrummet, er der en hyggelig opholdsstue med brændeovn.

1. salen er i dag en perfekt forældreafdelinge. Her har man et rummeligt soveværelse med loft til kip. Dertil er der yderligere et godt værelse, samt et lækkert badeværelse med bruseniche. 

Kælderen er et kapitel for sig. Hvis man drømmer om naturlig adskillelse mellem børn og voksne i hverdagen, er kælderen det oplagte område for børnene. Her er god loftshøjde, samt fælles legerum/aktivitetsrum. Derudover er der 2 store værelser med eget badeværelse. Badeværelset har badekar og vaskesøjle, så alle faciliteterne er inden for rækkevidde. Ydermere er der direkte udgang til haven, så børn i alle aldre, kan få et privatliv.

Dette hjem er for dig der ønsker et hjem, hvor alting er moderniseret. Her kan tiden bruges på at nyde tilværelsen, i stedet for at renovere. Dertil er man i gåafstand til skole, indkøb, fritidscenter mv. – har du brug for en fremvisning? Kontakt ejendrøm allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Kirkegade 12, Bramming, 6740 Bramming