NY PRIS
Kirkediget 9, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

PRISVENLIG VILLA

Nu udbydes attraktiv og prisvenlig villa i hjertet af Vejrup. Denne villa fremtræder med løbende moderniseringer, hvor bl.a. vinduer løbende er skiftet, mens taget er skiftet i 2009. Med andre ord er villaen indflytningsklar!

Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have. Dertil er der en skøn terrasse, hvorfra tilværelsen kan nydes. Ydermere er der et godt værksted og redskabsrum. Her kan gør-det-selv manden realisere drømmene.

Indretningen byder på unikke detaljer, som gør denne villa til noget helt særligt. Entréen er bindeleddet i hjemmet, og forbinder alting på en harmonisk og god måde.

Fra entréen er der et stort værelse/kontor samt soveværelse m. faste skabe. I naturlig forbindelse til værelserne, er der et moderniseret badeværelse m. gulvvarme fra år 2000.

"Hjertet" er det hyggelige køkken/alrum fra 1997. Køkkenet fremtræder velholdt i lyse og tidløse materialer. Her er god plads når hele familien skal samles om aftensmaden. I forlængelse af alrummet er der en skøn udestue, hvor naturen drages ind i hjemmet. Her er desuden direkte udgang til dejlig træterrasse.

Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. De mange vinduer sikrer et naturligt og skønt lysindfald til rummet. På den måde føles stuen som en rummelig og varm opholdssted. Herfra er der desuden direkte nedgang til kælderen.

Kælderen byder på flere gode disponible rum. Kælderen har tidligere været anvendt til hhv. teenageafdeling og værksted, og kan indrettes efter behov – her er det kun fantasien der sætter grænsen. Ydermere er der et godt vaskerum/bryggers, hvor de bedste betingelser for de praktiske gøremål forefindes. Fra kælderen er der direkte udgang til haven, så teenageren kan komme uforstyrret hjem fra vennerne.

ejendrøm er klar til at fremvise dette skønne hjem, når du har tid! Kontakt derfor ejendrøm allerede i dag for nærmere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

598.000 kr.
Kirkediget 9, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 598.000 kr.
Udbetaling 30.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.176 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 2.321 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.006 kr.