NYHED
Kirkebakken 23, Jernved, 6771 Gredstedbro
Villa

SMUK VILLA I SMUKKE OMGIVELSER

ejendrøm har den udsøgte fornøjelse af at have fået denne smukke villa til salg. Villaen er beliggende i et skønt lokalsamfund, hvor man bliver mødt med et smil og vinkende hånd. Jernved byder ligeledes på et godt fritidsliv og den smukke natur er at finde lige rundt om hjørnet. Fra Jernvedlund er der under 4 km. ind til Gredstedbro, hvor der er cykelsti hele turen. 

Kirkebakken 23 fremstår lyst, præsentabel og indbydende. Villaen er løbende renoveret, hvor blandt andet de fleste vinduer er skiftet og køkken fra 2017.

Villaen byder på en klassisk indretning, hvor du her får 2 indgange. én flot entré med plads til overtøj og fodtøj, samt en mere praktisk indgang der også fungere som villaens bryggers. Herfra træder du direkte ind i det flotte og lyse køkken/alrum. Igennem de flotte franske døre træder du ind i en god og rummelig opholdsstue. Her har du et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier, samt udgang til terrassen. 

Ydermere byder stueetagen på et lyst badeværelse, et rummeligt værelse og et kontor. 

På 1. salen får du her 2 gode værelser, et rummeligt soveværelse, et rummeligt badeværelse og et skøn repos. 

Udearealerne præsentere sig utrolig indbydende, haven er nem og overkommelig og byder til gode stunder med familie og venner! Tilhørende villaen er der en carport og fyrrum, hvor der i dag står et pilefyr. 

Lyder dette smukke hjem som noget for dig! Så vil vi hellere end gerne byde dig indenfor!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.498.000 kr.
Kirkebakken 23, Jernved, 6771 Gredstedbro


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.594 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.951 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.640 kr.