Kaj Lykkes Alle 3, 6740 Bramming
Villa

CHARMERENDE VILLA

Nu udbydes charmerende og attraktiv villa på den stille gade Kaj Lykkes Alle i Bramming. Denne villa er flot moderniseret, og fremtræder i dag som et moderne hjem til den kræsne køber. Allerede fra først færd, bliver man forbløffet over det smukke ydre, der oser af historie og kvalitet. Taget er skiftet i 2015, vinduerne er ligeledes løbende moderniseret.

Haven og terrassen er et kapitel for sig. Den velanlagte have indbyder til mange hyggelige stunder, og sørger for at bringe hele familien sammen. Dertil er der en god carport med redskabsrum.

Indretningen byder på rummelig entré. Entréen er bindeleddet i huset, og man kan herfra indtage mange af villaens gode rum. 

Det lækre Invita køkken fra 2014 byder på masser af skabs- og bordplads. Opført i bedste materialer. Dertil hyggelig spiseplads.

Stuen er lys og indbydende. Særdeles indretningsvenlig. Her er plads til spisebord samt "hyggekrog", hvor hele familien kan samles. Ligeledes er der fra entréen et gæste w.c. samt udgang til stor tilbygning fra 1998. 

Tilbygningen består af et imponerende bryggers med masser af opbevaringsmuligheder. Her er plads til vasketøjet og andre praktiske gøremål i en travl hverdag. Ydermere er der yderligere en stor stue, som med sine store vinduespartier har et skønt lysindfald. Herfra har man direkte udgang til den skønne terrasse.

1. salen har i alt 2 store børneværelser samt soveværelse og badeværelse. En super opdeling, hvor børnene kan få hver sit værelse. Badeværelset fremtræder i tidløse materialer.

En super skøn og indbydende villa, til køberen der drømmer om et hjem fyldt med historie. ejendrøm står klar til fremvisning, når det passer dig!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.498.000 kr.
Kaj Lykkes Alle 3, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.489 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.721 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.948 kr.