Solgt
Jernvedvej 6, Tange, 6690 Gørding
Fritidslandbrug

SOLGT PÅ 7 DAGE!

Hvis du søger fred og ro, med kort afstand til Gørding, så er dette en helt unik mulighed! Her får du en udsøgt beliggenhed, i de smukkeste omgivelser. Naturen kommer for alvor i højsædet, når man besøger dette landsted. Her er man fuldstændig ugeneret for naboer og trafik. 

Villaen har dertil en god ridebane, samt indhegnede arealer til dyreholdet. Alt jorden ligger i nær kontakt til boligen, så det på alle måder er brugbart for ejeren.

Tilhørende er der gode udhusbygninger med masser af muligheder. Bygningerne er senest blevet brugt til festudlejning, hvorfor der er flere rum af meget høj standard. Dertil er der mulighed for "kantine" med eget køkken. 

Alle udhusbygningerne er forbundet, således man kan gå tørskoet fra bygning til bygning. Her finder man god stald, med fleres hestebokse. Dertil et godt maskinhus med fast bund – her kan gør-det-selv-manden reparere bilen, eller drive sit erhverv.

Stuehuset er løbende moderniseret, og fremtræder i ekstrem god stand. Her er alle vinduer skiftet til vedligeholdelsesfrie plast-vinduer, der sikrer minimal vedligehold. 

Entréen forbinder stuehuset på en god og harmonisk måde. Herfra er der et lyst og lækkert badeværelse m. gulvvarme og bruseniche. Badeværelset er en del af tilbygningen. Tilbygningen indeholder desuden et godt vaskerum/bryggers, samt en stor "teknikafdeling", hvor fyret i dag står. Der er herfra direkte udgang til staldbygningen.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som ligeledes er total istandsat. Køkkenet har gulvvarme, og fremtræder i lyse og tidløse materialer. 

Her finder man også villaens soveværelse. Et skønt rum, hvorfra udsigten over de åbne marker kan nydes.

I naturlig forbindelse til køkkenet er der en møbleringsvenlig og indbydende opholdsstue. Her er et fantastisk lysindfald, mens der samtidig er direkte udgang til den fantastiske have og terrasse.

Fra villaens gæsteentré er der yderligere et godt værelse/kontor. 

Dette er en sjældent udbudt villa til den kræsne køber. Kig forbi, og mærk roen og naturen tæt på kroppen! ejendrøm er klar til at vise villaen frem, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Jernvedvej 6, Tange, 6690 Gørding