Jernvedvej 251, Jernved, 6771 Gredstedbro
Villa

CHARMERENDE VILLA

Nu er det muligt at købe dette charmerende hjem! Denne villa byder på alt hvad hjertet begærer for den store og travle børnefamilie. Villaen har en funktionel og god planløsning, der gør tilværelsen til en leg. Villaen fremtræder med mange gode moderniseringer, der er tidssvarende for et moderne hjem.

Alle vinduer er løbende skiftet. Tilhørende villaen er der et godt redskabsrum, isoleret garage og værksted. Perfekt til gør-det-selv manden, der har brug for plads.

Indretningen byder på et lyst bryggers/entré. Herfra finder man ét af villaens badeværelser. Her er gulvvarme, og alt er bygget i 90’erne.

Køkkenet fremtræder i lyse materialer fra 2013. I åben og naturlig forbindelse hertil, finder man den store vinkelstue. Der er mulighed for tilslutning af brændeovn i stuen, hvis behovet for dette skulle forefindes.

Voksenafdelingen består af et stort og lækkert badeværelse m. badekart og bruseniche. I direkte forbindelse finder man soveværelset. En super afdeling, hvor børnenes leg og larm forlængst har lagt sig.

1. salen er børnenes paradis. Her er stor repos med plads til leg, hulebyggeri og spillehjørne. Dertil er der 3 store værelser med tilhørende W.C.

En skøn og indflytningsklar villa, til den kræsne køber, der ønsker noget unikt i skønne omgivelser. ejendrøm er klar til fremvisning, så kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.348.000 kr.
Jernvedvej 251, Jernved, 6771 Gredstedbro


Yderligere detaljer
Pris 1.348.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.044 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.158 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.463 kr.