Solgt
Jernbanegade 44, 6740 Bramming
Rækkehus

SOLGT PÅ 36 DAGE

Nu er der mulighed, for at købe en gennemrenoveret villa til fornuftige penge i hjertet af Bramming. Her er alting løbende moderniseret, så boligen i dag fremtræder i en ufattelig fin stand. Af moderniseringer skal det bl.a. fremhæves, at både tag og samtlige vinduer er udskiftet.

Villaen er beliggende i gåafstand til Bramming midtby, banegården, fritidsfaciliteter og meget mere. Dertil er der en nem og overkommelig have til den hyggelige bolig.

Med andre ord kan du i stedet for havearbejde, nyde tilværelsen på andre gøremål.

Tilhørende villaen er der et godt redskabsrum, hvortil der er gode opbevaringsmuligheder. Terrassen er velanlagt og indbydende – her kan solen og haven nydes i fulde drag.

Fra den overdækkede terrasse, er der indgang til villaens bryggers. Bryggerset fremtræder i tidløse materialer, og har mange gode arbejdsbetingelser til den pladskrævende familie. Dertil er der både god opbevaringsplads, samt bordplads.

"Hjertet" i det skønne hjem, er det åbne køkken/alrum. Køkkenet er rummeligt og indbydende. Herfra kan man nyde udsynet til haven, og det gennemgående lys fra stuen, giver en god fornemmelse af plads.

Stuen er møbleringsvenlig og indbyder til mange hyggelige stunder.

Badeværelset er stort og rummeligt m. bruseniche. Badeværelset fremtræder, ligesom resten af villaen, i tidløse materialer.

1. salen byder på repos med mulighed for kontor. Derudover et fint værelse samt soveværelse m. walk-in-closet.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Jernbanegade 44, 6740 Bramming