Jernbanegade 42, 6740 Bramming
Blandet bolig/erhverv

EJENDOM MED ET UTAL AF MULIGHEDER

I hjertet af Bramming med gåafstand til alle byens faciliteter; skole, fritidscenter, offentlig transport og shopping, finder man denne unikke ejendom! Her er det kun fantasien der sætter grænser. Om du har brug for plads til liberalt erhverv som fx. frisør, fotostudio, webshop med kontor, showrum og lager, eller er på jagt efter en ejendom med investeringspotentiale.

Ejendommen har i mange år været et "kreativt hjem", med marketingbureau og grafisk tegnestue i stueplanen. Derfor er det også en ejendom, hvor dit erhverv kan etableres, mens 1. og 2. salen kan benyttes til beboelse for dig og din familie, eller til udlejning.

Der er foretaget løbende forbedringer og renoveringer. I 1976 er der foretaget en større tilbygning, hvor der er etableret yderligere erhvervsarealer, samt dobbelt carport. Tilhørende boligen er der en skøn lukket have, hvor tilværelsen kan nydes.

Stueplanen (229 m2. erhverv)

Her er store og indretningsvenlige lokaler. Loftshøjden er god, mens der er store kontorer og lagerlokaler. Her er også en flot gæsteentré, samt et gæste-W.C. Perfekt afdeling med mange muligheder.

1. salen:

Her har nuværende ejer haft hjem. Her er en stor og rummelig lejlighed med åbent køkken/alrum. I naturlig forbindelse hertil, er der en stor opholdsstue med god plads til hele familien. Ydermere er der et godt soveværelse med eget "walk-in-closet". I forlængelse heraf er der et dejligt badeværelse med bruseniche. Som noget helt unikt, har du en stor tagterrasse, hvorfra solen kan nydes i fulde drag.

2. salen:

Denne afdeling har på et tidspunkt været udlejet som "klublejligheder" og bruges nu som børnebørns- og gæsteværelser. 3 gode værelser med eget køkken. Ligeledes en etage med mange muligheder, som nemt kan laves til en fuld funktionel lejlighed. Lejligheden har også et lyst badeværelse.

ejendrøm byder dig velkommen til denne unikke ejendom. Skab rammerne om din egen fremtid, i denne fantastiske bolig! Kontakt ejendrøm allerede i dag for mere information.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.898.000 kr.
Jernbanegade 42, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.898.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.853 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.264 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.284 kr.