Solgt
Jernbanegade 2, 1 5, 6740 Bramming
Ejerlejlighed

SOLGT PÅ 3½ MÅNED!

ejendrøm kan nu præsentere denne fantastiske ejerlejlighed i hjertet af Bramming. Lejligheden er én af de sjældent udbudte lejligheder beliggende i det gamle "Kikkenborg". Her får du en sund ejerforening med de smukkeste rammer, i gåafstand til byens faciliteter. Tilhørende lejligheden er der en stor og lækker terrasse, hvor tilværelsen og udsigten kan nydes.

Indretningen er god og har minimalt spildplads. Fra entréen finder man et godt kontor/værelse. Der er desuden gæste W.C. i forbindelse med entréen, hvilket gør indretningen optimal, når der er gæster i hjemmet.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Her har man et imponerende lysindfald, så rummet føles hjemlig og indbydende. Fra alrummet har man direkte udgang til endnu en hyggelig altan, hvor udsigten over byens pulserende liv kan iagttages.

Køkkenet fremtræder i lyse og tidløse materialer – her bliver selv den kræsne køber tilfredsstillet.

1. salen byder på 3 værelser samt badeværelse. En perfekt værelsesafdeling, hvor der er plads til børnefamilien. En skøn mulighed for at være sammen med familien, og lade børnenes leg indtage etagen. Badeværelset er tidløst og byder på god plads til bruseniche mv.

Dette hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag for en fremvisning!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Jernbanegade 2, 1 5, 6740 Bramming