Solgt
Jernbanegade 2, 1 2, 6740 Bramming
Ejerlejlighed

SOLGT PÅ 58 DAGE!

Nu udbydes sjældent udbudt ejerlejlighed i hjertet af Bramming. Her er har du den smukkeste udsigt over byens pulserende liv, mens tilværelsen samtidig kan nydes til fulde i den fredfyldte lejlighed. Lejligheden er opført i 2011 i de bedste materialer. Her er ingen kompromiser, hvorfor også den kvalitetsbevidste køber stilles tilfreds.

Tilhørende lejligheden er der en skøn altan/terrasse, hvorfra solen og udsigten kan nydes. Lejligheden er en del af en ejerforening, bestående af ejerlejligheder og én erhvervsenhed (Apoteket). 

Lejligheden byder på en god entré. Herfra finder man et smukt gæste-W.C., som gør lejligheden utrolig praktisk. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum og stue. Køkkenet er lyst og moderne, og byder på de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen skal klares. Fra alrummet har man direkte udsigt over Storegade i Bramming, som kontant byder på liv og oplevelser.

Der er fra stuen opgang til lejlighedens 1. sal. Her er der 2 gode børneværelser samt et rummeligt badeværelse. Ydermere er der et lækkert badeværelse med bruseniche. En fantastisk afdeling, hvor der er god plads til børn i alle aldre.

ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Så kontakt os allerede i dag for mere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Jernbanegade 2, 1 2, 6740 Bramming