Jens Kusks Vej 45, 6731 Tjæreborg
Villa

VELHOLDT OG CHARMERENDE VILLA I GODE OMGIVELSER

Efter 37 fantastiske år fyldt med gode minder er det nu tid til, at nye skal skabes på Jens Kusks Vej 45. Dette er det oplagte hus til jer, som søger noget der er charmerende, velbeliggende i familievenligt område og har en helt fantastisk grøn oase i baghaven med mange gode kroge. Boligen er i sælgers ejertid løbende moderniseret og fremstår enormt velholdt. I huset har der i mange år været dagplejer, hvor man ved siden af 160 gode m2 har cirka 30m2 udover jf. tilstandsrapporten, som har været brugt til dette, men mulighederne er mange, så rummet er også oplagt som hjemmekontor, teenageafdeling m.m. ( er ikke registreret på BBR).

Boligen skiller sig ud i området, da det er et af de oprindelige huse tilbage fra tiden, før der blev udstykket grunde og bygget nyere huse i slut 90’erne og 00’erne. En fantastisk perle i et nyere villakvarter med børnefamilier, de nye ejer kan bl.a. se frem til: 

  • Beliggehed i populære Tjæreborg, hvor børnene nemt kan komme trygt rundt til skole, sport, legekammerater, Esbjerg via. tog/bus, godt lokalsamfund og meget mere.
  • Hyggelig og privat have med mange gode kroge og overdækninger, dertil carport, god opbevaring i form af udhuse og et lækkert værksted
  • God planløsning i 2-plan med mange gode indretningsmuligheder til den store familie
  • Højt til loftet og dejligt lysindfald 
  • Stort og praktisk bryggers/entré med god bordplads, plads til overtøj og vaskearrangement 
  • Åbent og landeligt køkken, som er tro mod den oprindelige stil, her er der god plads og sælger har indrettet lille spisekrog, i direkte forlængelse har man den store og åbne stue, som er meget nem at indrette. Her har man et skønt lysindfald og direkte udgang til udestue og have. 
  • 4 gode værelser ( 3 registreret på BBR) 
  • Meget praktisk indretning med 2 toiletter  og 1 badeværelse, som alle fremstår pæne og neutrale

Et fantastisk hus, som en meget heldig familie kan se frem til at flytte ind i! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.748.000 kr.
Jens Kusks Vej 45, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 1.748.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.948 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.088 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.562 kr.