NYHED
Jens Kusks Vej 12, 6731 Tjæreborg
Villa

1-PLANS VILLA FRA 2004 MED SKØN LUKKET HAVE

1-plans parcelhusdrøm fra 2004 med tilbygning fra 2007


Det at finde det rigtige hjem til familien kan være en svær opgave, der er en masse krav og kriterier, man skal have den rigtige indretning, gerne børne, og forældreafdeling, ja en stor indbygget garage med gulvvarme ville da heller ikke gøre noget, dertil en lukket have, et alrum og så skal vi selvfølgelig være tæt på indkøb & skole.. en god liste med en masse dejlige ting, passer det med jeres liste? Så synes jeg I skal læse med videre, for i får netop ALLE de her ting på Jens Kusks Vej 12 –  velkommen til parcelhusdrømmen i populære Tjæreborg.. 

I kommer til at bo i et område med en masse børnefamilier, børnene får en nem hverdag, da der er sikker og nem vej til skole & sport. Skal man til Esbjerg? så går både bus & tog direkte til banegården. Det er ikke kun børnene, som får en nem hverdag, de voksne har både Esbjerg og E45 i kort afstand, så arbejder man i den ene eller anden retning er der nem adgang. Skal der handles ind til aftensmad? Eller har I glemt fredagsslikket? Så er der Superbrugsen Tjæreborg til at redde jer. 

Huset er i 2004 bygget af Vagn Kristensen og I får et solidt hus med en tidsløs indretning, dertil besluttede sælger i 2007 at lave en opgradering til huset, her i form af en tilbygning som består af indbygget garage samt et stort rum med mange muligheder, som bl.a. har været brugt som træningsrum.  Tilbygningen er lavet flot og vidste man ikke bedre, så ville man tro huset var født sådan. Der er gulvvarme i både bolig & tilbygning. 

Huset består af 131m2 bolig +67m2 indbygget garage, her får I:

  • 3 værelser + 1 kontor 
  • Lyst alrum holdt i pæne og tidsløse farver, herfra direkte udgang til haven 
  • Stor og indretningsvenlig stue i forlængelse af alrum, dog med mulighed for at lukke døren
  • Godt indrettet badeværelse holdt i samme gode stil som resten af huset, dertil har man fået lavet WoodUp væg, som giver en god varme til rummet 
  • Bryggers med opbevaring & vaskesøjle 

Haven er uden tvivl  én af de bedste ting ved huset her og vi glæder os til, at tage jer med rundt!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

2.598.000 kr.
Jens Kusks Vej 12, 6731 Tjæreborg


Yderligere detaljer
Pris 2.598.000 kr.
Udbetaling 130.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.183 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 12.307 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.987 kr.