Solgt
Jedstedvej 5, Jedsted Mark, 6760 Ribe
Villa

LIGNENDE SØGES

I udkanten af Gredstedbro og med kun 12 min. til Ribe midtby, finder man dette smukke landsted. Her får du en villa renoveret i bedste materialer. Villaens ydre emmer af charme, og man bliver hurtigt betaget af haven og de grønne omgivelser. Villaen er løbende moderniseret, så man i dag får et tidløst og moderne hjem, hvor selv den kræsne køber bliver behaget.

Villaen har en skøn, lukket og indbydende have. Dertil er der velanlagt terrasse, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Tilhørende villaen er der stor carport med isoleret redskabsrum og fyrrum. Der er i 2016 blevet monteret pillefyr, der sikrer et lavt varmeforbrug.

Villaens indretning er ideel for familien der ønsker adskilt voksen- og børneafdeling. Indretningen byder på en flot gæsteentré og bagindgang til bryggers. Bryggerset fremtræder med masser af gulv- og opbevaringsplads. Ideelt til overtøj, barnevogn mv.

Samlingspunktet er det åbne køkken/alrum. Her får man de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen skal klares. Samtidig sørger de store vinduespartier for et dejligt lysindfald. Der er samtidig direkte udgang til terrassen.

Fra gæsteentréen indtager man villaens imponerende hall, hvor den pompøse trappe til 1. salen kaster noget historie af sig. Entréen er samtidig bindeled til et stort værelse, soveværelse, badeværelse og stue. Badeværelset har naturligvis gulvvarme, badekar, bruseniche og walk-in-closet. Vinkelstuen er møbleringsvenlig og indbydende. Her kan hele familien samles, når samværet skal realiseres. 

1. salen er en unik børnafdeling med stor repos/aktivitetsrum. Dertil er der i alt 3 store værelser. Her vil selv den kræsne teenager stille sig tilfreds med størrelsen på værelserne.

ejendrøm er klar til at fremvise dette fantastiske hjem, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Jedstedvej 5, Jedsted Mark, 6760 Ribe