NY PRIS
Jedsted Klostervej 21, Jedsted, 6771 Gredstedbro
Villa

SMUK STRÅTÆKT VILLA I SKØNNE OMGIVELSER

Nu udbydes unik og charmerende villa i hyggelige Jedsted. Området er i sær kendt for sin smukke natur, og hyggelige samfund. I Jedsted snor Kongeåen sig flot i landskabet, og suppleres af indkøbsmulighed og fantastiske naturoplevelser. Villaen har gennemgået flere store moderniseringer, hvor bl.a. taget er skiftet i 2019. Varmekilden er luft til luft varmepumpe.

Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have. Herfra har man den smukkeste udsigt over de åbne marker. Dertil er der carport med redskabsrum. Ydermere er der et isoleret udhus, som er ideel til teenageren eller liberalt erhverv.

Indretningen er moderne og uden spildplads. Entréen er i naturlig harmoni til bryggerset. Et praktisk rum med plads til tøjvask og andre gøremål.

Fra entréen finder man også et stort lyst badeværelse m. gulvvarme og bruseniche. Perfekt til den bevidste køber, der ønsker kvalitet og rummelighed.

"Hjertet" er det åbne og lækre køkken/alrum. Her får man den smukke udsigt og det prægtige lysindfald fra alle vinkler. Her er plads til at hele familien kan samles, og nyde tilværelsen. Køkkenet fremtræder ligeledes tidløst og moderne, hvorfra man samtidig har direkte udgang til den smukke have.

Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Her bliver man betaget af de mange detaljer og historien i hjemmet. Et skønt sted hvor tilværelsen for alvor er i højsædet. Bag de franske døre, finder man et rummeligt værelse, som desuden har walk-in-closet/depot. 

1. salen byder på en stor repos, som sagtens kan bruges til kontor. Dertil er der depot og soveværelse. En god afdeling for forældre eller teenageren. Der er med andre ord, rig mulighed for en naturlig og moderne opdeling.

Et hjem der kræver et besøg! ejendrøm er klar til at hjælpe, når du har tid! Kontakt os allerede i dag.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.098.000 kr.
Jedsted Klostervej 21, Jedsted, 6771 Gredstedbro


Yderligere detaljer
Pris 1.098.000 kr.
Udbetaling 55.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.848 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.222 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.651 kr.