Solgt
Jasminvej 39, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 53 DAGE!

Nu udbydes attraktiv 1-plans villa på én af byens mest attraktive gader. Jasminvej har en meget attraktiv beliggenhed, med cykelstier til skole, legepladser og grønne områder. Perfekt for børnefamilien eller parret der ønsker gode rammer og trygge omgivelser. Villaen er opført i gode og gedigne materialer, og byder på et utal af muligheder – med andre ord kan man sætte sit eget præg, og skabe sin egen drømmebolig.

Tilhørende villaen er der stor carport m. isoleret redskabsrum. Perfekt hobbyrum/værksted, til gør-det-selv manden. Haven er nem og overkommelig, her kan solen nydes dagen lang, mens aftensolen kan nydes på den velanlagte terrasse.

Indretningen byder på hhv. entré og bryggers. Bryggerset bliver primært brugt som indgang, og har gode opbevaringsmuligheder. Her er desuden et vikrualierum, til den pladskrævende familie.

Samlingspunktet er det lyse køkken m. spiseplads. Her kan familien samles, når maden skal laves. Der er samtidig mulighed for at åbne op til stuen, og derved skabe et moderne køkken/alrum.

Fra entréen/fordelingsgangen finder man resten af hjemmets rum. Stuen er lys og indbydende. Her er store vinduespartier, der sikrer et skønt lysindfald til rummet. Her er samtidig direkte udgang til terrassen.

Ydermere er der 2 rummelige børneværelser – begge med faste skabe. Soveværelset er ligeledes med god skabs- og gulvplads. 

Badeværelset er med gulvvarme, bruseniche og badekar. Et godt og tidløst badeværelse med et utal af muligheder.

ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Jasminvej 39, 6740 Bramming