Solgt
Jasminvej 31, 6740 Bramming
Villa

LIGNENDE SØGES!

I det attraktive "Grønningen" finder du dette skønne hjem. Drømmer du om et område, hvor børnene frit kan færdes til/fra skole mv. Så er dette helt sikkert en beliggenhed for dig. Haven er overkommelig og vender perfekt, når de sene grillaftener melder sin ankomst. Tilhørende villaen er der dobbelt carport m. redskabsrum. 

Indretningen er uden spildplads, hvilket betyder at alle m2. er udnyttet til fulde. Bryggerset fremtræder moderniseret i tidløse materialer. Her er gode faciliteter til praktiske gøremål, samt masser af opbevaringsmuligheder.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, der ligeledes er flot moderniseret. Her er mange vinduespartier og direkte udgang til terrassen. Alrummet har masser af plads til hele familien. Her kan uden problemer holdes arrangementer, når hele familien er samlet. Ydermere er der viktualierum til køkkenet. 

I børneafdelingen, finder man 2 rummelige værelser med tilhørende badeværelse. Badeværelset er fremtræder i kvalitetsmaterialer med gulvvarme. 

I åben forbindelse til alrummet er der en hyggelig opholdsstue m. brændeovn. Her kan hele familien samles, når tilværelsen skal nydes.

Fra alrummet er villaens sidste værelse at finde. Ligeledes et rummeligt og godt værelse til børn i alle aldre.

Voksenafdelingen består af et godt soveværelse m. faste skabe. Dertil er der et stort badeværelse m. gulvvarme og bruseniche. Her er den tidligere entré inddraget, således man har kunnet skabe dette fantastiske rum.

Der er monteret et solcelleanlæg, der bidrager til en stor del af hjemmets elforbrug. Med andre ord sikrer dette, en fast lav udgift hver måned. Ydermere er der installeret genveks i hele huset, samt ingen faste tæpper, som er med til at skabe det bedste indeklima!

Så drømmer du om fred, ro og gode faciliteter for hele familien, så er dette hjem helt sikkert et besøg værd! Kontakt ejendrøm allerede i dag for mere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Jasminvej 31, 6740 Bramming