Solgt
Jasminvej 27, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 7 DAGE!

Villaen er beliggende i lommen på en lukket vej, hvilket betyder at ungerne kan lege og løbe rundt, ganske bekymringsfrit for forældrene. Herfra er man i cykelafstand til alt hvad Bramming har at tilbyde, såsom skole, indkøb, fritidscenter og meget mere! For enden af lommen finder man en fælles legeplads og grønne arealer, hvor ungerne kan brænde en masse krudt af. 

Indretningen er helt ideel til familien, hvor man ønsker at børnene kan lege og larme helt uforstyrrende for forældrene. Her har du en super børneafdeling, der byder på 3 gode og regulære børneværelser m. eget badeværelse. Hertil skal det nævnes at alle 3 børneværelser er med faste skabe. 

I forbindelse med børneafdelingen har du villaen bryggers, her har man de bedste arbejdsbetingelser, når dagligdagens gøremål skal klares. I bryggerset finder du også et praktisk viktualierum, hvor der er plads til husholdningsmaterialer, samt køkkenredskaber. 

Fra bryggerset finder du køkkenet, her er der spiseplads, men også rig mulighed for at åbne op til et lyst og lækkert køkken/alrum. Fra køkkenet er der direkte udgang til villaens terrasse og have. Haven er sydvendt og er et sted der byder på mange hyggelige stunder med familie og venner.

Villaens "hjerte" er den rummelige opholdsstue, som får et super lydindfald fra de store vinduespartier. Herfra er der ligeledes udgang til terrasse og have. Fra stuen træder du ind i voksenafdelingen, som består af et rummeligt soveværelse m. faste skabe, samt eget badeværelse. Her det muligt at omdanne entréen til walk-in closet eller kontor.

Derudover er der en carport, samt redskabsrum, hvor diverse haveredskaber og opbevaring kan stå tørt. 

Så hvis du ønsker en familievilla med en god planløsning, beliggende i stille og rolige omgivelser. Så er det Jasminvej 27 du skal ud og kigge på. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Jasminvej 27, 6740 Bramming