Solgt
Januarvej 28, Andrup, 6705 Esbjerg Ø
Villa

MULIGHEDSRIG 1-PLANS VILLA I DEJLIGE ANDRUP!

Andrup er med sin korte afstand til Esbjerg et oplagt valg for dig, som ønsker trygge rammer og omgivelser for dig og familien. Andrup byder på skole og godt lokalsammenhold. Her hjælper man hinanden i den travle hverdag. Afstanden til Esbjerg gør det til en leg at komme til/fra arbejdspladsen.

Som noget helt ekstraordinært har denne bolig aldrig skiftet ejer og I vil blive nummer 2 heldige ejer af dette fine hus med mange muligheder, drømmer I om at bo i et etableret og trygt villakvarter med mulighed for at skabe jeres eget drømmehjem? Så skal i læse med her. 

Januarvej 28 byder på 142 gode m2 i ét plan og I kan bl.a. glæde jer til: 


  • Fin størrelse garage samt lille værksted
  • Lukket og privat have, dertil fin udestue som byder op til mange hyggelige stunder 
  • Bryggers med plads til overtøj/sko og vaskemaksine
  • Åbent og lyst køkken, som byder på en god indretning, hvor man har fået plads til fin størrelse spisebord. Uden tvivl samlingspunktet i hverdagen, her både til gæster som kommer forbi eller børnene der laver lektier imens maden laves. 
  • 2 badeværelser, hvoraf det ene kunne være oplagt at udvide med nogle af m2 fra entréen.  Ligeledes gode muligheder for at lave børne, og forældreafdeling. 
  • 3 gode størrelse værelser 
  • Stor vinkelstue med mange muligheder for indretning, her er der god plads til stort spisebord og tv-stue. 

Vil I have en anderledes indretning? Så er mulighederne for at få det som I vil, vi glæder os til at fortælle mere om dette på en fremvisning. 

De seneste 58 år på Januarvej 28 har været fyldt med gode minder og historier og det er vi sikre på, at I også vil få – vi glæder os til, at tage jer med forbi!

Ejendommen er solgt
Januarvej 28, Andrup, 6705 Esbjerg Ø