Solgt
Jagtvej 82, 6705 Esbjerg Ø
Villa

SOLGT TIL KUNDE I KØBERKARTOTEK

Lækker 1-plans bolig som løbende er renoveret 

ejendrøm har nu fornøjelsen af at byde velkommen til denne velholdte og veludnyttede bolig, som byder på 97m2 jf. BBR. Villaen er løbende moderniseret og fremstår idag moderne og lige til at flytte ind i.

Boligens indretning er praktisk og byder på fint lille bryggers med vaskmaskine og opbevaringsplads. Herfra har man adgang til det fine køkken fra HTH, dertil har man siddeplads så der er rig mulighed for at underholde gæsterne imens maden laves. Videre rundt i boligen har vi det pæne og tidsløse badeværelse som fremstår i god stand.  Herfra adgang til et rum man uden tvivl vil blive glad for, nemlig depot/viktualierum, som er oplagt til støvsuger, konserves m.m. Videre kommer man ind i den store og indretnings venlige stue, som er det oplagte underholdningsrum. Dertil har man et stort vinduesparti, som lyser rummet op. Boligen byder på 2 godeværelse. 

Alt i alt en super bolig hvor der ikke er spildt mange kvadratermeter! 

Tilhørende boligen har man en god carport, værksted og en have som vender lige som den skal, sydvestvendt. Dertil en nem og overkommelig have som indbyder til mange hyggelige grillaftener. 

Vi glæder os til at tage jer med indenfor!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Jagtvej 82, 6705 Esbjerg Ø