Solgt
Ingemanns Alle 175C, 3 th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

LIGNENDE SØGES!

Beliggenhed:

Søger du en lejlighed, hvor du er i gåafstand til byens faciliteter? Så skal du læse med her! Fra lejligheden kan du hurtigt og nemt komme til indkøb, gågade, fritidscenter og meget mere! Derudover er der let tilgang til offentlig transport. 

Lejligheden:

Ved første øjekast, bemærker man hurtigt at vi har at gøre med en ejerforening der har styr på tingene. Opgang og entré er velholdt, samt de grønne ude arealer står altid nyklippet og indbydende til at man kan sidde med venner og familie på en varm sommerdag. 
Det første du bemærker i lejligheden er entréen, hvor der er rigeligt med plads til både overtøj og fodtøj. Herfra har du både tilgang til en rummelig og møbleringsvenlig opholdsstue, samt tilgang til et nyere renoveret køkken. Fra køkkenet har du direkte adgang til lejlighedens soveværelse. 
Badeværelset er fra 2014 og fremstår lyst og rummeligt – her har du plads til vaskemaskine og tørretumbler. 

Ydemere byder lejligheden på 2 fantastiske altaner, hvor både morgen, middag og aftensolen kan nydes i fulde drag. Fra den syd-vestvendte altan har du udsigt til både by og vand. 

Sidst men ikke mindst bliver du medlem af en ejerforening der har styr på tingene! Der er ingen lån fra ejer til forening og heller ikke noget på tegnebrættet. Bygningen er i år blevet separatkloakeret, så denne post ikke kommer på et senere tidspunkt.  

Er du interesseret i at vide mere? Så giv os et kald på 9244 4338/2398 8826 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Ingemanns Alle 175C, 3 th, 6700 Esbjerg