Solgt
Ingemanns Alle 175C, 2 tv, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

SOLGT TIL PRISEN PÅ 18 DAGE!

Drømmer du om en lys og velholdt lejlighed i skønne Bellevue-parken, så skal du læse med her! Fra lejligheden har du let tilgang til Esbjergs mange faciliteter, om det er på cykel eller med offentlig transport, kan du på få minutter være inde i gågaden. Kun 200 meter fra lejligheden finder du Fakta, så du hurtigt og nemt kan lave dine indkøb.

Lejligheden fremtræder yderst indbydende, med en rummelig entré, hvor der er god plads til fodtøj og overtøj. Entréen fungerer som bindeled for lejlighedens øvrige rum. 

Træder du til venstre, finder du en lys og lækker opholdsstue, hvor det første du bemærker er en stor altan m. udsigt til byens tage og grønne områder. Ydermere er opholdsstuen rummelig og møbleringsvenlig og byder op til en masse gode stunder med familie og venner. 

Lejlighedens badeværelse er opført i lyse og tidløse materialer, udover at du har plads til egen vaskesøjle. 

"Hjertet" i lejligheden er uden tvivl det skønne køkken. Her har du de bedste betingelser, når madlavningen skal laves. Derudover har du mulighed for at opsætte borde og stole, hvis dette ønskes. Fra køkkenet har du adgang til lejlighedens anden altan, som ligeledes er rummelig og giver mulighed for hyggelige grillaftener. 

Sidst men ikke mindst har du et rummelig soveværelse m. faste skabe. Fra soveværelset har du ligeledes adgang til altanen. 

Dertil skal det nævnes, at du med lejligheden har et kælderrum, hvor der er gode muligheder for opbevaring. Dertil en cykelkælder, hvor cyklen kan stå trygt og tørt i de kolde og våde efterårsdage. Tilhørende er der parkeringspladser, som er efter først-til-mølle princippet. 

Lyder denne skønne ejerlejlighed som noget for dig? Så bestil en fremvisning allerede i dag. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Ingemanns Alle 175C, 2 tv, 6700 Esbjerg